"Ziniet kādi uzskati bij' man visus šos gadus?- ko var māžoties, ielej šķīvī tomātu sulu, ar saldo krējumu sazīmē apļus un zupa gatava! Galīgi neuzrunāja, kamēr neiedziļinājos un nesāku pētīt un lasīt par šo zupu. Izskatīju apmēram 20 video, izlasīju daudz rakstus un tad tikai ķēros pats pie pannām un katliem.
Manas domas tagad ir kardināli mainījušās par šo biezzupu. Neko, tik garšīgu, saistītu ar tomātiem, neesmu ēdis! Kas par garšas buķeti! Tieši tāpat domā visi pārējie! Siermaizes noteikti iederas! Lai mani draugi, kas dzīvo Itālijā, piedod man, ja ne tā. Neesmu tur bijis. Ceļoju pa pasauli ar ēdienu starpniecību!" stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Manas domas tagad ir kardināli mainījušās par šo biezzupu. Neko, tik garšīgu, saistītu ar tomātiem, neesmu ēdis! Kas par garšas buķeti! Tieši tāpat domā visi pārējie! Siermaizes noteikti iederas! Lai mani draugi, kas dzīvo Itālijā, piedod man, ja ne tā. Neesmu tur bijis. Ceļoju pa pasauli ar ēdienu starpniecību!" stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.