Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Reņģītes tempurā

Foto: Uldis Grīnbergs
"Kā jūs domājat, vai mūsu pašu reņģītes nav tik pat glaunas, kā garneles un vai var ar 1,5 kg reņģēm var pabarot 12 cilvēkus. Var un var pat pārbarot!

Jūs neticēsiet, tas viss bija neiedomājami garšīgi. Visi paēda, bet es tikai fritēju un fritēju. Bērni skraida apkārt un mans šķīvis, kā tukšs, tā tukšs. Visas nolasīja," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
60 min
1. Iztīrītas reņģes atbrīvo no asakas.
Foto: Uldis Grīnbergs
2. Šoreiz nolēmu izmēģināt sen atpakaļ nopirktos tempuras maisījumu, bet visu apviļāju panko rīvmaizē. Man ļoti patika sagataves, kas tikai atviegloja gatavošanu.
Foto: Receptes.lv
3. Visas zivtiņas nopanē. Tad dziļā pannā lej litru eļļas, uzkarsē līdz 170 grādiem un fritē, līdz panējums brūns un zivs gatava.
Foto: Uldis Grīnbergs
4. Lai labi garšo!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu