Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Saldie kabaču salāti ar citronskābi

Foto: Publicitātes
"Šie saldie salāti ilgi nestāv, jāapēd apmēram divu nedēļu laikā. Man ļoti garšo, ēdu arī pie gaļas ēdieniem," teic receptes autore.

Recepti no savas recepšu grāmatas zelta krājumiem atklāj 69 gadus vecā saimniece Anna Skribāne no Ogres.
Pagatavošana
50 min
1. Katlā lej ūdeni, klāt pievieno krustnagliņas, smaržīgos piparus, kanēļa miziņas, cukuru un citronskābi.
2. To visu uzvāra, mazliet pavāra un liek klāt sagrieztos kabačus vai ķirbjus.
3. Vāra apmēram 20–30 minūtes, kamēr gabaliņi kļūst caurspīdīgi.
4. Saliek dezinficētās burciņās, aizvāko un atdzisušas liek ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu