S, 14.09.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konservējumi
> Marinēti gurķi, kas gatavi pievienošanai rasolam
Marinēti gurķi, kas gatavi pievienošanai rasolam
Receptes.lv
2024. gada 30. jūlijs
Foto: Inga Kibiņa
Ja šad un tad gatavo rasolu, tad gurķiem, ka marinēti jau atbilstoša izmēra gabaliņos, ir jābūt tavos krājumos.
Paldies par recepti un foto Ingai Kibiņai.
Pagatavošana
40 min
1.
Gurķus nomizo (nav obligāti) un sagriež gabaliņos, kas atbilst tādiem, kādus pievieno rasolam.
2.
Katlā lej ūdeni, pievieno visas sastāvdaļas, izņemot etiķi.
3.
Visu uzvāra, tad pielej etiķi, ber klāt gurķus un visu silda, līdz gurķi nedaudz mainījuši krāsu.
4.
Karstos gurķu gabaliņus kopā ar marinādi pilda tīrās burkās, aizvāko, sasedz un ļauj atdzist.
Gatavs!
Lai labi garšo!
Foto: Inga Kibiņa
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Možs prāts, laba atmiņa un koncentrēšanās spējas: ko ēst, lai "pelēkās šūniņas" ir formā
Recepšu izlases
Tomāti ar draugiem burkās: 12 salātu un lečo receptes
Interesanti
Olgas Rajeckas leģendārie cepelīni: gatavošanas knifi no skatuves dīvas
Recepšu izlases
Visu labu, august! Sveicam septembri ar elegantu ābolu kūku izlasi
Interesanti
Foto
⟩
"Acīmredzot kāds pazaudējis..." Igaunijas mežos sēņotājs uzgājis ko nesaprotamu
Interesanti
"Ja kartupeļus, tad vakardienas!" Ārsts skaidro, kā taupīt naudu un ēst veselīgi
TVNET jaunākie raksti