Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinēti gurķi, kas gatavi pievienošanai rasolam

Foto: Inga Kibiņa
Ja šad un tad gatavo rasolu, tad gurķiem, ka marinēti jau atbilstoša izmēra gabaliņos, ir jābūt tavos krājumos.
Paldies par recepti un foto Ingai Kibiņai.
Pagatavošana
40 min
1. Gurķus nomizo (nav obligāti) un sagriež gabaliņos, kas atbilst tādiem, kādus pievieno rasolam.
2. Katlā lej ūdeni, pievieno visas sastāvdaļas, izņemot etiķi.
3. Visu uzvāra, tad pielej etiķi, ber klāt gurķus un visu silda, līdz gurķi nedaudz mainījuši krāsu.
4. Karstos gurķu gabaliņus kopā ar marinādi pilda tīrās burkās, aizvāko, sasedz un ļauj atdzist.
Gatavs!

Lai labi garšo!
Foto: Inga Kibiņa
Uz augšu