"Ēdām ar vīru pie draugiem Polijā. Namamāte padalījās ar recepti. Gaužām vienkārša, bet laba. Top ik gadu, mainu tikai marinādi – vīram garšo stiprāki, man maigāki," stāsta receptes gatavotāja un foto autore Anna Zelmene.
Pagatavošana
40 min
1. Kabačus sagriež 1-2 cm biezās ripās.
Foto: Anna Zelmene
2. Sagriež arī sīpolus un burkānus, atceroties, ka galvenie burkā ir kabači. Sagatavo arī nepieciešamās garšvielas un garšaugus.
Foto: Anna Zelmene
3. Visu liek kārtām burkā.
Foto: Anna Zelmene
4. Atsevišķi uzvāra marinādi, lej burkās.
5. Visu pasterizē līdz pirmajam burbulim.
6. Burkas skrūvē ciet, sasedz un ļauj zem segām atdzist. Gatavs!