Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Grilēti šampinjoni bekona "kažociņā"

Foto: Shutterstock.com
Sēne un bekons vai sēne, siers un bekons – lieliska karstā uzkoda, kas labi garšo arī atdzisusi.
Nākamajā grilēšana ballītē noteikti izmeģini!
Pagatavošana
30 min
1. Vienkāršotajā versijā tīrus šampinjonus ietin bekona šķēlēs.
2. Ver uz iesmiem vai liek uz restes un grilē no visam pusēm, līdz bekons apcepies skaisti brūns.
3. Otrs variants ir izņemt šampinjoniem kātiņus, tur ielikt siera gabaliņu vai sieru sarīvēt un sajaukt ar sasmalcinātiem kātiņiem un kādu pili majonēzes. Tad pilda masu cepurītēs, tin bekonā un grilē.
4. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu