Dārzeņu proporcijas ir variējamas pēc pašu patikas, bet jādominē kāpostam. Rabarbers šajos salātos aizvieto skābās sastāvdaļas (citrona sulas, etiķa) un lieliski sader ar pārējiem dārzeņiem. Kopā ar cukuru un sāli veidojas lielisks garšu balanss.
Pagatavošana
20 min
1. Smalki sagriež kāpostu, ber bļodā.
2. Pievieno sagrieztu vai sarīvētu burkānu. Pievieno kāpostiem.
Foto: Receptes.lv
3. Plānos gabaliņos sagriež notīrītu rabarberu. Jo vairāk rabarbera, jo skābenāki būs salāti.
Foto: Receptes.lv
4. Pievieno mazliet eļļas, sāli un cukuru pēc garšas. Visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
5. Ļauj dažas minūtes rabarberam sasuloties, atkārtoti samaisa un pasniedz.