1. Citrona miziņas sajauc ar cukuru un atstāj uz kādu brīdi ievilkties garšai. Izspiež citrona sulu.
Foto: Inga Meijere
2. Šokolādi kopā ar sviestu izkausē karsta ūdens peldē.
3. Olas saputo ar citronu cukuru, vaniļas cukuru (vai vanilīna pastu) un sāli.
4. Turpinot putot pievieno izkausētu šokolādi un citrona sulu. Beigās iemaisa mandeļu un kviešu miltus ar cepamo pulveri.
5. Sagatavo kūkas formu 22/24 cm. Ieklāj cepamo papīru.
6. Formā ielej kūkas mīklu un cep sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos 30 - 35 minūtes. Pēc tam atdzesē.
Foto: Inga Meijere
7. Kūkas ganašam mazā katliņā uzvāra saldo krējumu līdz pirmajam burbulim un noņem no uguns. Iemaisa šokolādes gabaliņus un sviestu. Kārtīgi samaisa līdz viss izkusis. Pievieno citrona miziņas un nedaudz citrona sulu. Ganašu uzklāj uz kūkas.