1. Biskvītam saputo atsevišķi dzeltenumus ar cukuru un vaniļu.

Foto: Iveta Rutkovska
2. Baltumus saputo ar šķipsniņu sāls.

Foto: Iveta Rutkovska
3. Dzeltenumiem piejauc miltus

Foto: Iveta Rutkovska
4. Iecilā saputotos baltumus un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180', uz cepamā papīra 12 minūtes.

Foto: Iveta Rutkovska
5. Karstu biskvīta loksni ar visu cepamo papīru satin.

Foto: Iveta Rutkovska
6. Nedaudz ļauj atdzist, vēl siltu atdala no papīra un bagātīgi pārziež ar ievārījumu. Satin un ļauj atdzist pilnībā.

Foto: Iveta Rutkovska
7. Pa to laiku mandeļu skaidiņas ar brūno cukuru uz pannas apgrauzdē, noliek atdzist.

Foto: Iveta Rutkovska
8. Saldo krējumu kopā ar krējuma biezinātāju saputo stingrās putās.

Foto: Iveta Rutkovska
9. Pusi krējuma iesmērē ruletē, ar otru pusi pārziež ārpusi. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un liek ledusskapī uz pāris stundām, lai savelkas.

Foto: Iveta Rutkovska
10. Tas arī viss!
Lai labi garšo!

Foto: Iveta Rutkovska