Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Biskvīta rulete

Foto: Iveta Rutkovska
"Rulete - viegli pagatavojams gardums ar neskaitāmām variācijām. Biskvītam viss kā parasti - olas, cukurs, milti 1:1:1, " stāsta receptes un foto autore Iveta Rutkovska.
Pagatavošana
40 min
1. Biskvītam saputo atsevišķi dzeltenumus ar cukuru un vaniļu.
Foto: Iveta Rutkovska
2. Baltumus saputo ar šķipsniņu sāls.
Foto: Iveta Rutkovska
3. Dzeltenumiem piejauc miltus
Foto: Iveta Rutkovska
4. Iecilā saputotos baltumus un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180', uz cepamā papīra 12 minūtes.
Foto: Iveta Rutkovska
5. Karstu biskvīta loksni ar visu cepamo papīru satin.
Foto: Iveta Rutkovska
6. Nedaudz ļauj atdzist, vēl siltu atdala no papīra un bagātīgi pārziež ar ievārījumu. Satin un ļauj atdzist pilnībā.
Foto: Iveta Rutkovska
7. Pa to laiku mandeļu skaidiņas ar brūno cukuru uz pannas apgrauzdē, noliek atdzist.
Foto: Iveta Rutkovska
8. Saldo krējumu kopā ar krējuma biezinātāju saputo stingrās putās.
Foto: Iveta Rutkovska
9. Pusi krējuma iesmērē ruletē, ar otru pusi pārziež ārpusi. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un liek ledusskapī uz pāris stundām, lai savelkas.
Foto: Iveta Rutkovska
10. Tas arī viss!

Lai labi garšo!
Foto: Iveta Rutkovska
Uz augšu