Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Vista čipsu panējumā jeb tā sauktie "vistas nageti"

Foto: "Kristīne Virtuve"
"Šos nagetus esmu gatavojusi gan no vistu pusspārniem, gan filejas, bet šoreiz no tā, kas bija pieejams mājas — no atkaulotiem vistu šķiņķīšiem," stāsta receptes un foto autore.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu emuāra "Prieks gatavot" autore Kristīne.
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež šķiņķīšu mazos gabaliņos vai strēmelītēs.
2. Sakuļ olu, pievieno tai klāt sāli un piparus (citi tos pievieno klāt miltiem). Ieber bļodiņā miltus. Sasmalcina čipsus un liek uz mazas uguns karsēties katliņā eļļu.
Foto: "Kristīne Virtuve"
3. Apviļā filejas gabaliņus miltos, tad olā un visbeidzot čipsos, un liek cepties eļļā līdz tie paliek zeltaini.
Foto: "Kristīne Virtuve"
4. Ar ķiploku mērci garšo vienkārši lieliski

Labu apetīti!
Foto: "Kristīne Virtuve"
Uz augšu