Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Cepumu krēms ar zefīriem

Foto: Kristīne Reihmane
Zefīri, cepumi apvienojumā ar putukrējumu un bezpiedevu jogurtu izveido gardu krēmu, kuru izcili papildina ķīselis vai iecienīto ogu mērce.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
30 min
1. Cepumus salauž un zefīrus sagriež nelielos gabaliņos. Zefīra gabaliņus sadala 5 porcijām.
2. Saldo krējumu un cukuru sakuļ putukrējumā, pievieno un iemaisa jogurtu, tad cepumu gabaliņus, visu rūpīgi samaisa. Noliek ledusskapī nedaudz savilkties (bet var baudīt arī uzreiz).
3. Kad krēms savilcies, kārto desertu - traukā lej nedaudz ķīseļa vai ogu mērces, tad liek zefīra gabaliņus, pārlej atkal ar ķīseli, virspusē liek cepumu krēmu. Var papildināt ar svaigām ogām.

Labu apetīti!
Foto: Kristīne Reihmane
Uz augšu