1. Sarūpē nepieciešamos produktus.

Foto: Aina Pitrāne
2. Biezpienam pievieno iebiezināto pienu, krējumu, vaniļas cukuru un labi izmaisa līdz viendabīgai masai.

Foto: Aina Pitrāne
3. Hurmu sagriež mazos gabaliņos. No apelsīna izspiež sulu. Visu sablendē līdz viendabīgai masai.

Foto: Aina Pitrāne
4. Ņem glāzes vai deserta trauciņus. Sapilda tos ar biezpiena masu un tad pārlej pāri hurmas biezeni. Liek ledusskapī atdzesēties. Pirms pasniegšanas pārber pāri sarīvētu tumšo šokolādi.

Foto: Aina Pitrāne
5. Piezīmes:
* Ja hurma ir pārāk cieta, var ielikt saldētavā un atkausējot tā būs ļoti mīksta.
* Ja hurmas miza ir pārāk bieza, tad labāk nomizot.
* Kulinārijas biezpiena vietā var ņemt arī parasto, bet tad jāsablendē, ja vēlas viendabīgu masu.

Foto: Aina Pitrāne
6. Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne