"12. novembris, Pāvilostā Nēģu svētki! Braucām ne tikai atpūsties, bet man bij' mērķis- nogaršot nēģu zupu, dabūt zupas recepti un nopirkt svaigus, tikko ķertus nēģus.
Varot likt klāt krējumu, bet saimnieces saka, labāk nevajag. Pa jaunam liek kausēto sieru, bet es no savas puses atkal teikšu- nelieciet, izbaudiet un ievērosim gatavošanas tradīcijas! Sanāca tieši, kā jaukajām Pāvilostas saimniecēm!" stāsta zupas gatavotājs un bilžu autors Uldis Grīnbergs.
Varot likt klāt krējumu, bet saimnieces saka, labāk nevajag. Pa jaunam liek kausēto sieru, bet es no savas puses atkal teikšu- nelieciet, izbaudiet un ievērosim gatavošanas tradīcijas! Sanāca tieši, kā jaukajām Pāvilostas saimniecēm!" stāsta zupas gatavotājs un bilžu autors Uldis Grīnbergs.