Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Gurķu uzkoda ar lasi un krēmsieru

Foto: Shutterstock.com
Ja tev garšo suši, kuros izmantots lasis, svaigs gurķis un krēmsiers, tev noteikti garšos arī šī aukstā uzkoda. Bet ja neesi neko tādu baudījis, ir laiks izmēģināt ko jaunu!
Pagatavošana
15 min
1. Gurķi nomizo un sagriež ne pārāk biezās ripiņās, lai tās būtu stingras.
2. Dilles sasmalcina un sajauc kopā ar krēmsieru. Nedaudz pievieno sāli.
3. Kārto uzkodu – uz gurķa ripiņas liek krēmsieru, virsū lasī. Mazsālītu vai kūpinātu – izvēlies pats, jo abas versijas gardas.
4. Lai visas sastāvdaļas turas kopā, sasprauž ar irbulīti un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu