Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Pikantie kabaču salāti ar čili un sinepēm bez pasterizēšanas

Foto: Privātais arhīvs
"Pikantie kabacīšu salāti - šos var ēst pa taisno no burkas vai gaļu marinēt/šmoret," - pārbaudītu recepti iesaka Lelde Zīda Ozoliņa.
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus sagriež: kabačus, tomātus un papriku - palielos kubiņos, čili sakapā, burkānus un ķiplokus sarīvē. Visu saliek katlā un vāra, līdz tie ir mīksti.
2. Pievieno garšvielas, zaļumus un etiķi, apmaisa, pagaida, lai uzmet burbuli, tad karstu masu lej burkās, aizskrūvē ar vāciņiem un atdzesē. Veseli ēduši!
Foto: Privātais arhīvs
Uz augšu