Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Vasaras ogu debesmanna

Foto: Iveta Rutkovska
Ogu laiks ir īstais laiks, kad gatavot debesmannu. Ēd ar aukstu pienu vai vaniļas mērci.
Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska.
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo izvēlētās ogas.
Foto: Iveta Rutkovska
2. Ogas sablendē un izberž caur sietu.
Foto: Iveta Rutkovska
3. Sulai pievieno ūdeni cukuru. Uzvāra.
Foto: Iveta Rutkovska
4. Pakāpeniski pievieno mannu un uz lēnas uguns vāra dažas minūtes.
Foto: Iveta Rutkovska
5. Ogu - mannā novārījumu atdzesē un tad puto ar mikseri.
Foto: Iveta Rutkovska
6. Kuļ līdz debesmanna gaisīga.
Foto: Iveta Rutkovska
7. Pasniedz ar pienu.

Lai labi garšo!
Foto: Iveta Rutkovska
Uz augšu