1. Gaļu sagriež kubiņos, liek marinēšanai piemērotā traukā, pārlej ar minerālūdeni un uz nakti liek ledusskapī.

Foto: Diana Lapinska
2. Nākamajā dienā minerālūdeni nolej. Nomizo sīpolus, sablendē vai sarīvē un caur marli izspiež no tiem sulu. Biezumus neizmanto, jo, grilējot gaļu, tie piedegs.

Foto: Diana Lapinska
3. Pievieno gaļai sīpolu sulu, granātābolu sulu un pēc garšas jebkuru garšvielu maisījumu bez sāls. Ja izdodas tikt pie sulīgiem granātāboliem, to labāk izspiest pašam, ja nē - izmanto veikalos nopērkamo 100% granātābolu sulu.

Foto: Diana Lapinska
4. Visu apmaisa un ļauj gaļai zem sloga iemarinēties vismaz pāris stundas pirms cepšanas. Sāli gaļai nepievieno, jo gaļa jau ir uzsūkusi minerālūdens sāļus.

Foto: Diana Lapinska
5. Liek šašliku uz restes un apcep zeltainu no abām pusēm. Labu apetīti!

Foto: Diana Lapinska