1. Ieslēdz cepeškrāsni uz 150 grādiem, augša, apakša.

Foto: Uldis Grīnbergs
2. Nogriež dažas ciabatas šķēles, pārsmērē ar olīveļļu no abām pusēm, pārkaisa sāli un piparus. Liek cepties.
3. Pa to laiku nomazgā čeri jeb ķiršu tomātus, ieber cepšanas traukā, pārslaka ar olīveļļu, pārber sāli, piparus, uzspiež ķiploku un pārkaisa ciedru riekstus.

Foto: Uldis Grīnbergs
4. Maizītes gatavas, ņem ārā, pagriež 200 grādus un lieku cepties tomātus uz 20 minūtēm.

Foto: Uldis Grīnbergs
5. Pa lielam tas arī viss. Ā, piemirsu. Burrata siers gan jāizņem stundu vai pat divas pirms gatavošanas. Lai sasilst istabas temperatūrā. Rītiņš kādreiz teica, ka var likt burratas bumbu arī siltā ūdenī.
6. Uz šķīvja vidū lieku burratu, apkārt tomātus, pārkaisu sagrieztu baziliku un vēl ciedru riekstus. Visu vēl pārslaku ar olīveļļu (uz fotosesiju piemirsu). Sieru pārgriežu un ļauju tecēt ārā. Pārmaļu vēlreiz melnos piparus. Lieku virsū uz maizīti un baudu Itāliju.
Lai labi garšo!

Foto: Uldis Grīnbergs