Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Sāļā kūka "Krabītis"

Foto: Diana Lapinska
No pāris sastāvdaļām pagatavojama, sātīga un ļoti garda sāļā kūka bez cepšanas. Pārbaudītu recepti iesaka Diana Lapinska.
Pagatavošana
20 min
1. Krabju nūjiņas izritina. Vārītām olām atdala dzeltenumus, samīca un samaisa ar rīvētu sieru un sīki sakapātiem ķiplokiem.
2. Pievieno majonēzi - tikai tik daudz, lai masa ir mitra.
3. Dziļā traukā pamīšus liek krabju nūjiņu "plāksnes", pildījuma masu un sarīvētu olu baltumu, atkārtojot, līdz izmntotas visas sastāvdaļas.
4. Kūku uz nakti liek ledusskapī, lai savelkas garšas. Dekorē pēc izvēles, griež gabalos un bauda. Labu apetīti!
Foto: Diana Lapinska
Uz augšu