Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Nātru krēmzupa ar vistas gaļu

Foto: Līva Kārkliņa
Nātru sezona ir atklāta 💚
Paldies par recepti tās autorei Līvai Kārkliņai.
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Līva Kārkliņa
2. Katlā uz lielas liesmas apcep vistas stilbiņus, sīpolu, burkānu, ķiploku, raugot, lai nepiedeg. Pievieno arī pētersīļus.
Foto: Līva Kārkliņa
3. Papildina ar sāli. Pārlej ar ūdeni.
Foto: Līva Kārkliņa
4. Liek klāt arī kartupeļus. Kad tie gandrīz gatavi, liek klāt nātres.
Foto: Līva Kārkliņa
5. Iemaisa un vāra burtiski dažas minūtes.
Foto: Līva Kārkliņa
6. Stilbiņus zvejo no katla laukā, dārzeņus sablendē, pievienojot saldo krējumu.
7. Pasniedz ar zupu ar gaļas gabaliņiem un grauzdētu rupjmaizi.
Foto: Līva Kārkliņa
8. Lai labi garšo!
Foto: Līva Kārkliņa
Uz augšu