1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Līva Kārkliņa
2. Katlā uz lielas liesmas apcep vistas stilbiņus, sīpolu, burkānu, ķiploku, raugot, lai nepiedeg. Pievieno arī pētersīļus.

Foto: Līva Kārkliņa
3. Papildina ar sāli. Pārlej ar ūdeni.

Foto: Līva Kārkliņa
4. Liek klāt arī kartupeļus. Kad tie gandrīz gatavi, liek klāt nātres.

Foto: Līva Kārkliņa
5. Iemaisa un vāra burtiski dažas minūtes.

Foto: Līva Kārkliņa
6. Stilbiņus zvejo no katla laukā, dārzeņus sablendē, pievienojot saldo krējumu.
7. Pasniedz ar zupu ar gaļas gabaliņiem un grauzdētu rupjmaizi.

Foto: Līva Kārkliņa
8. Lai labi garšo!

Foto: Līva Kārkliņa