Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas šašliks baltvīna marinādē

Foto: Shutterstock.com
Baltvīnu vislabāk izvēlēties pussauso vai sauso - tas darbojas kā citrona sulas vai etiķa aizvietotājs. Šašlikam kā ierasts izvēlēties der arī piemērotu gaļu - šķiņķi vai kakla karbonādi. Un atceries - ļoti būtiski ir gaļu nepārcept, lai tā nepaliek sausa.
Pagatavošana
300 min
1. Gaļu sagriež šašlika izmēra gabalos. Liek bļodā.
2. Sīpolu smalki sagriež un pārber gaļai.
3. Pievieno nedaudz sāls un piparu. Visu kārtīgi ar rokām samaisa.
4. Pārlej ar vīnu. Bļodu nosedz. Uzliek slogu un liek marinēties ledusskapī 4 stundas. Un gatavs cepšanai.
5. Grilē kā ierasts un pasniedz ar iecienītākajām piedevām.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu