1. Ja izmanto saldētas ogas, tās atlaidina, tad sablendē. Aptuveni pusi ogu (es izmantoju saldētas zemenes) masas samaisa ar biezpienu viendabīgā krēmā, pārējo noliek malā. Es biezpiena masai cukuru neliku klāt, jo zefīrs jau dod saldumu, bet, ja vēlas saldāku desertu, biezpiena masai var pielikt nedaudz cukura.
2. Zefīrus salauž nelielos gabaliņos. Izmantoju ar aveņu garšu, bet der jebkurš tīkams.
3. Deserta trauciņos kārto saldo - liek zefīra gabaliņus, nedaudz pārlej ar ogu mērci, tad liek biezpiena masu, tad atkal zefīra gabaliņus, mērci un atkal biezpiena masu. Starp kārtām var likt vēl veselas, svaigas ogas, ja vēlas. Virspusi papildina ar mandeļu skaidiņām.