Cepti kartupeļi ar sīpoliem - ēdiens, kuru reiz pa reizei gribas teju katram. Sātīgākai versijai, kas neprasa lielas piepūles, var pievienot gaļas konservus - gan cūkgaļas, gan liellopu, arī meža gaļas.
Receptes autore: Iveta Rutkovska
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež salmiņos. Nomizo un sagriež arī sīpolu.
Foto: Iveta Rutkovska
2. Kartupeļus liek cepties sakarsētā eļļā.
3. Kad kartupeļi kādu brīdi apcepušies, pievieno sīpolus.
4. Kad pannas sastāvs gatavs, iemaisa gaļas konservus, kas pašam labāk garšo un papildina ar vēlamajām garšvielām.
Foto: Iveta Rutkovska
5. Pasniedz ar kādiem marinējumiem, svaigiem salātiem vai citām piedevām pēc izvēles.