Neparasta ideja ātrām un vienkārši pagatavojamām ģimenes brokastīm - krāsnī cepta čabata ar olu, šķiņķa vai bekona un siera pildījumu. Garšo lieliski! Recepte un foto: Madara Putniņa
Pagatavošana
35 min
1. Maizes klaipiņam nogriež augšu.
Foto: Publicitātes
2. Izņem maizes mīkstumu (to var pievienot kotlešu masai vai izkaltēt un pagatavot rīvmaizi).
Foto: Publicitātes
3. Iedobumā ielej 9 olas.
Foto: Publicitātes
4. Tām pievienojām šķipsnu sāls, piparus vai citas garšvielas pēc izvēles, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Foto: Publicitātes
5. Pāri pārliek šķiņķa, bekona vai žāvētas cūkgaļas šķēles.
Foto: Publicitātes
6. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
Foto: Publicitātes
7. Cep iepriekš līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī apmēram 30 minūtes.
Foto: Publicitātes
8. Griež šķēlēs un pasniedz. Ēd tāpat vai ar svaigiem salātiem. Labu apetīti!