1. Maizes klaipiņam nogriež augšu.

Foto: Publicitātes
2. Izņem maizes mīkstumu (to var pievienot kotlešu masai vai izkaltēt un pagatavot rīvmaizi).

Foto: Publicitātes
3. Iedobumā ielej 9 olas.

Foto: Publicitātes
4. Tām pievienojām šķipsnu sāls, piparus vai citas garšvielas pēc izvēles, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Foto: Publicitātes
5. Pāri pārliek šķiņķa, bekona vai žāvētas cūkgaļas šķēles.

Foto: Publicitātes
6. Pārkaisa ar rīvētu sieru.

Foto: Publicitātes
7. Cep iepriekš līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī apmēram 30 minūtes.

Foto: Publicitātes
8. Griež šķēlēs un pasniedz. Ēd tāpat vai ar svaigiem salātiem. Labu apetīti!

Foto: Publicitātes