Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Piparkūku krēms ar svaigu ogu mērci un mandarīniem

Foto: Kristīne Reihmane
Decembris, svētku mēnesis, noteikti smaržo un garšo pēc piparkūkām un mandarīniem. Gatavojam vienkāršu, bet gardu un gaisīgu desertu svētku noskaņās!
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
30 min
1. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā.
2. Piparkūkas salauž mazos gabaliņos, iemaisa putukrējumā, krēmu noliek ledusskapī nedaudz savilkties.
3. Ja izmanto saldētas ogas, tās atlaidina. Tad liek ogas blenderī un sablendē.
4. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās.
5. Tad kārto deserta trauciņos (7-8 daiviņas). Pārlej ar ogu mērci, virspusē liek piparkūku krēmu. Rotā ar piparkūkām, mandarīniem u.c. dekoriem pēc izvēles.
Foto: Kristīne Reihmane
Uz augšu