Maigais lasis lieliski sader ar svaigiem, kraukšķīgiem salātiem, kuros galveno lomu spēlē apelsīni un aromātiskais fenhelis. Ja vēl esi uz jūs ar šo garšsakni, Ziemssvētki vai Jaunais gads ir īstais brīdis iepriecināt sevi un viesus ar jaunām, lieliskām garšām, kas aizgūtas no itāļu virtuves klasikas. Lai, gatavojot svētku vakariņas, atvieglotu sev virtuves darbus, labāk izvēlies zivs fileju, bet salātu gatavošanai ņem talkā virtuves kombainu vai dārzeņu slaiseri.
Skaties, kā dziedātājam Sergejam Jēgeram veicās virtuvē, gatavojot laša fileju ar apelsīnu-fenheļa salātiem TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Franke", "Santa Maria" un "Stockmann".
Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET.
Recepte tapusi sadarbība ar "Franke", "Santa Maria" un "Stockmann".
Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET.