Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena - cepumu krēms

Foto: Publicitātes
"Šis saldais ēdiens ierindojams kategorijā "5 minūtes - un gatavs!" Tātad - vienkārši, ātri un garšīgi.🍨🧇 Ja vien visas sastāvdaļas ir mājās, būs lielisks glābējs, ja ierodas negaidīti ciemiņi. Ķīseļa vietā var pasniegt arī ar svaigu ogu vai augļu mērci, atliek vien sablenderēt!" iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
30 min
1. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā. Tad putukrējumam pievieno un ar vieglām kustībām iemaisa biezpienu līdz viendabīgai masai.
2. Cepumus salauž nelielos gabaliņos, ber biezpiena masā un iemaisa. Krēmu uz 15-20 minūtēm ievieto ledusskapī nedaudz savilkties.
3. Deserta trauciņos lej ķīseli vai svaigu ogu mērci un liek biezpiena krēmu. Var papildināt ar svaigām ogām.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu