"Es izmantoju iepriekšējā dienā vārītos kartupeļus, kurus sagriežu un apcepu. Bet garšīgāk, kad kartupeļi ir karsti – tad tos šķīvī var vēl saspaidīt ar dakšu. Īpaši labi garšo jaunie kartupelīši ķiršu lielumā, un, ja vēl ir tā garšīgā, miltainā šķirne, vispār pasakaini. Veselu nedēļu varu pārtikt tikai no šiem salātiem!" stāsta receptes autors Pipars.
Recepte no gaidāmās Roja Puķes pavārgrāmatas "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" . Šī pavārgrāmata ir domāta tiem, kas nevēlas pavadīt virtuvē pārāk daudz laika. Viņa koncepcija ir vienkārša: ātri, ērti, garšīgi! Izdevumu varēs meklēt Latvijas lielākajās grāmatnīcās jau oktobra otrajā pusē.