1. Gatavo mīklu. Bļodā iesijā miltus, pievieno kanēli, cepamo pulveri un vaniļas sēkliņas. Otrā traukā sajauc kefīru, olas un cukuru. Abu trauku saturu savieno, rūpīgi samaisa un lej pannā.
2. Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos un ber vienmērīgi virsū mīklai.
3. Gatavo biezpiena masu. Olām pievieno cukuru, biezpienu, kukurūzas cieti, skābo krējumu un žāvētas dzērvenes. Sablendē. Vienmērīgi pārlej pāri āboliem.
4. Gatavo drumstalas. Sviestu, miltus un cukuru saberž drupačainā masā. Pārber biezpiena masai.
5. Cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni vienu stundu.

Foto: Publicitātes
6. Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes