T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Kraukšķīgie ābolu rullīši
Kraukšķīgie ābolu rullīši
Receptes.lv
2022. gada 28. septembris
Foto: Publicitātes
Kraukšķīga mīkla un bagātīgs ābolu pildījums - gards sezonas našķis, ko baudīt kopā ar kafiju vai tēju.
Receptes un foto autore: Santa Šauva
Pagatavošana
90 min
1.
Gatavo mīklu. Ūdenim pievieno sāli un eļļu, samaisa. Pievieno miltus un samīca viendabīgā mīklā. Pusstundu atļauj mīklai atpūsties.
2.
Āboliem pievieno citrona sulu, cukuru un kanēli, samaisa.
3.
Mīklu sadala mazās piciņās. Katru plāni izrullē. Bagātīgi liek vienā pusē ābolus un aizrullē ciet.
4.
Rullīšus apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar cukura pērlītēm un liek iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 35-40 min, līdz zeltaini.
Foto: Publicitātes
5.
Atdzesētus pārkaisa ar pūdercukuru.
Foto: Publicitātes
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti