Makaroni ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 500 g makaronu
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 ēdamkarote sagrieztas paprikas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 glāze sarkanvīna
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 1 /2 citrona sulas
  • Pētersīļi, garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Makaronu vāra sālsūdenī. Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un malto gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku daiviņu. Pēc tam pievieno buljonu, sāli, papriku un vāra 10 min., tad pielej vīnu, pievieno krējumu un pēc garšas citrona sulu. Pirms pasniegšanas ēdienu apkaisa ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi