1. Sīpolus sagriež gabaliņos, burkānus sarīvē uz rupjās rīves, papriku sagriež mazos gabaliņos, arī tomātus sagriež gabaliņos, bet bez mizas, gurķus sagriež 1 cm biezās 1/4 ripiņās, dilles sasmalcina, bet ķiploku izlaiž caur spiedi.

Foto: Publicitātes
2. Katliņā lej eļļu, kurā (uz vidējas uguns) sautē sīpolus, burkānus un papriku apmēram 20 min.
3. Tad pievieno tomātus un pasautē vēl 10 min.
4. Pēc tam pievieno sāli, cukuru, esenci, dilles, maltos melnos piparus, gurķus un pasautē aptuveni 7 minūtes tā, lai gurķi nav kā izvārīti, jo man patīk, kad gurķis ir mazlietiņ kraukšķīgs.

Foto: Publicitātes
5. Tad karsto masu sapilda burciņās.

Foto: Publicitātes
6. Aizvāko un gatavs.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes