1. Krūzītē pagatavo stipru kafiju, atstāj atdzist.
2. Traukā liek olu dzeltenumus, sāk kult, pakāpeniski pievienojot 90g cukura. Kuļ aptuveni 5-6 minūtes, tad pa daļām iekuļ makarpones sieru.
3. Citā traukā lej saldo krējumu un 50g cukuru, sakuļ putukrējumā. Tad putukrējumu pa daļām iecilā olu - maskarpones masā. Beigās iemaisa apelsīna miziņu.
4. Trauka apakšu, kurā kārtos kūku, apkaisa ar kakao. Atdzisušo kafiju pārlej zupas šķīvī. Cepumus pa vienam mērc kafijā (dara to ātri, ~1 sek., jo cepumi ātri sasūcas), liek pirmo kūkas kārtu.
5. Tad bagātīgi ziež krēmu, apkaisa ar kakao, liek 1/2 no mellenēm. Tad atkal liek cepumu kārtu (izmērcētus kafijā), atkal krēmu, kakao un ogas.
6. Liek ledusskapī savilkties, vislabāk uz nakti. Pirms pasniegšanas var dekorēt ar piparmētru lapiņām.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes