Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kabaču "karbonādes"

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
"Viena no labākajām šīs vasaras kabaču receptēm. Ja gatavosiet pēc šīs receptes, tad ēdīs pat tie, kuriem negaršo kabači. Gatavoju sešiem labiem ēdājiem, kuriem kabači ļoti garšo. Produktu apjomi stipri aptuveni, bet cepšanas laikā var piekult olas un pierīvēt sieru, pēc vajadzības," saka receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 3 nelieli kabači
  • Sāls, melnie pipari, persilāde pēc garšas
  • 150 g siera
  • 4 olas
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • Eļļa cepšanai
  • Panēšanai
  • 100 g rīvmaizes
  • 50 g miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež nemizotu kabaci gareniski 0,5cm biezās šķēlēs. Ar gaļas āmurīša resnāko pusi viegli izklapē no abām pusēm. Uzmaļ piparus, pārkaisa ar sāli un persilādi.
    Sagriež nemizotu kabaci gareniski 0,5cm biezās šķēlēs. Ar ga...

    FOTO: Publicitātes

  2. Sakuļ olas lēzenā traukā, pieber saldo papriku un rīvētu sieru. Sieru rīvēju uz smalkās rīves. Atsevišķā trauciņā samaisa rīvmaizi ar miltiem.
    Sakuļ olas lēzenā traukā, pieber saldo papriku un rīvētu sie...

    FOTO: Publicitātes

  3. Sāk cept! Uzsilda pannu, eļļu nevajag žēlot. Apviļā karbonādi rīvmaizē ar miltiem un liek iekšā olu-siera maisījumā. Uzliek kārtīgu kārtu un liek pannā cepties, apcepot zeltainas no abām pusēm.
    Sāk cept! Uzsilda pannu, eļļu nevajag žēlot. Apviļā karbonād...

    FOTO: Publicitātes

  4. Pasniedz ar piedevām pēc vēlmes. Šajā gadījumā - ar pannā apceptām tomātu sķēlēm un ķiploku-zaļumu mērci.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar piedevām pēc vēlmes. Šajā gadījumā - ar pannā ap...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas