Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču "karbonādes"

2022. gada 20. jūlijs
Foto: Publicitātes
"Viena no labākajām šīs vasaras kabaču receptēm. Ja gatavosiet pēc šīs receptes, tad ēdīs pat tie, kuriem negaršo kabači. Gatavoju sešiem labiem ēdājiem, kuriem kabači ļoti garšo. Produktu apjomi stipri aptuveni, bet cepšanas laikā var piekult olas un pierīvēt sieru, pēc vajadzības," saka receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež nemizotu kabaci gareniski 0,5cm biezās šķēlēs. Ar gaļas āmurīša resnāko pusi viegli izklapē no abām pusēm. Uzmaļ piparus, pārkaisa ar sāli un persilādi.
Foto: Publicitātes
2. Sakuļ olas lēzenā traukā, pieber saldo papriku un rīvētu sieru. Sieru rīvēju uz smalkās rīves. Atsevišķā trauciņā samaisa rīvmaizi ar miltiem.
Foto: Publicitātes
3. Sāk cept! Uzsilda pannu, eļļu nevajag žēlot. Apviļā karbonādi rīvmaizē ar miltiem un liek iekšā olu-siera maisījumā. Uzliek kārtīgu kārtu un liek pannā cepties, apcepot zeltainas no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
4. Pasniedz ar piedevām pēc vēlmes. Šajā gadījumā - ar pannā apceptām tomātu sķēlēm un ķiploku-zaļumu mērci.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu