Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena-kokosriekstu krēms ar zemeņu mērci

2022. gada 18. jūlijs
Foto: Publicitātes
Turpinām baudīt zemenes! Lūk, viens gards deserts, kas neliks ilgi uzkavēties virtuvē, to gatavojot. Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne.
Pagatavošana
15 min
1. Saldo krējumu un cukuru saputo putukrējumā, tad iemaisa biezpienu (ja izmanto parasto biezpienu, to iepriekš iztrin caur sietu vai sablendē) un kokosriekstu skaidiņas. Uz brīdi ievieto ledusskapī, lai krēms nedaudz savelkas.
2. Zemenes liek blenderī un sablendē. Jā vēlas, var pievienot nedaudz cukura.
3. Zemeņu mērci lej deserta trauciņos, liek virsū biezpiena krēmu, dekorē ar piparmētru lapiņām un kokosriekstu skaidiņām. Jā vēlas, var papildināt ar svaigām ogām.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu