Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena-kokosriekstu krēms ar zemeņu mērci

Biezpiena-kokosriekstu krēms ar zemeņu mērci

FOTO: Publicitātes

Turpinām baudīt zemenes! Lūk, viens gards deserts, kas neliks ilgi uzkavēties virtuvē, to gatavojot. Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600-700 g zemeņu
  • 200 g krēmveida biezpiena
  • 200 ml saldā krējuma 35 %
  • 60 g cukura
  • 30 g kokosriekstu skaidiņu
  • Dekoram
  • piparmētru lapiņas, kokosriekstu vai mandeļu skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Saldo krējumu un cukuru saputo putukrējumā, tad iemaisa biezpienu (ja izmanto parasto biezpienu, to iepriekš iztrin caur sietu vai sablendē) un kokosriekstu skaidiņas. Uz brīdi ievieto ledusskapī, lai krēms nedaudz savelkas.
  2. Zemenes liek blenderī un sablendē. Jā vēlas, var pievienot nedaudz cukura.
  3. Zemeņu mērci lej deserta trauciņos, liek virsū biezpiena krēmu, dekorē ar piparmētru lapiņām un kokosriekstu skaidiņām. Jā vēlas, var papildināt ar svaigām ogām.

    Labu apetīti!
    Zemeņu mērci lej deserta trauciņos, liek virsū biezpiena krē...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas