Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepamdesas Dūmotās ar tomātu un arbūzu salātiem

Foto: Publicitātes
Kad gribas gardi un ātri - izvēlies cepamdesas. Bet, lai maltīti atsvaidzinātu, pasniedz tās ar gardiem salātiem.
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"

Gatavo: Uģis Veits
Stils: Līva Kārkle-Upeniece
Foto: Mareks Gaidamovičs
Pagatavošana
40 min
1. Rabarberus un sarkano sīpolu nomizo un smalki sagriež. Katliņā vāra vieglu cukurūdeni, kam pievieno ābolu etiķi.
2. Kad marināde gatava, viegli atdzesē, pārlej rabarberiem un atstāj ievilkties 10–20 minūtes.
3. Smalki sakapā čili, nokāš marinādi, iemaisa čili pie rabarberiem un sīpoliem, pievieno olīveļļu un pieliek melnos piparus.
4. Liek grilēties cepamdesas. Pa to laiku sagriež tomātus un arbūzu neregulāras formas kodiena izmēra gabalos. Pievieno salsu, visu izmaisa, pasniedz aukstu kopā ar desiņām.
5. Pirms pasniegšanas salātiem pārkaisa mizotu Comté sieru.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu