Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēti cāļa pusspārni GARDIE ar romiešu salātiem jogurta un ķiploku mērcē

Marinēti cāļa pusspārni GARDIE ar romiešu salātiem jogurta un ķiploku mērcē

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Grila ēdienu
Gardi pusspārni un krēmīgi salāti - laba vasaras maltīte.
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"

Gatavo: Uģis Veits
Stils: Līva Kārkle-Upeniece
Foto: Mareks Gaidamovičs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg cāļa pusspārnu Gardie
  • 1-2 galviņas romiešu salātu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 200 g grieķu jogurta
  • 1 buntīte diļļu
  • 100 g rīvēta cietā siera
  • 1/2 kukulis baltmaizes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo ķiploka daiviņu, ko sarīvē vai smalki sasmalcina. Notīra no kātiem dilles un smalki sakapā.
  2. Dilles un ķiplokus samaisa ar jogurtu, pieber sāli pēc garšas.
  3. Ar rokām saplūc maizi kodiena izmēra gabalos, nomazgā salātus, nogriež sakni un sadala ar rokām vidēja izmēra gabalos.
  4. Liek grilēties pusspārnus.
  5. Izklāj uz folijas maizi, apslaka ar olīveļļu un liek apgrauzdēties uz grila, līdz tā ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
  6. Kad spārni gatavi, sajauc romiešu lapas ar jogurtu un grauzdēto maizi, beigās piejauc cieto sieru, apmaisa un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Kad spārni gatavi, sajauc romiešu lapas ar jogurtu un grauzd...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas