Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēti cāļa pusspārni GARDIE ar romiešu salātiem jogurta un ķiploku mērcē

Foto: Publicitātes
Gardi pusspārni un krēmīgi salāti - laba vasaras maltīte.
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"

Gatavo: Uģis Veits
Stils: Līva Kārkle-Upeniece
Foto: Mareks Gaidamovičs
Pagatavošana
45 min
1. Nomizo ķiploka daiviņu, ko sarīvē vai smalki sasmalcina. Notīra no kātiem dilles un smalki sakapā.
2. Dilles un ķiplokus samaisa ar jogurtu, pieber sāli pēc garšas.
3. Ar rokām saplūc maizi kodiena izmēra gabalos, nomazgā salātus, nogriež sakni un sadala ar rokām vidēja izmēra gabalos.
4. Liek grilēties pusspārnus.
5. Izklāj uz folijas maizi, apslaka ar olīveļļu un liek apgrauzdēties uz grila, līdz tā ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
6. Kad spārni gatavi, sajauc romiešu lapas ar jogurtu un grauzdēto maizi, beigās piejauc cieto sieru, apmaisa un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu