Skaties, kā dziedātājai Katō veicās virtuvē, gatavojot halloumi siera un ķirštomātu iesmiņus TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Heineken". Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
20 min
1. Sieru sagriež ~ 3 cm kubiņos. Pārmaiņus saver siera kubiņus un ķiršu tomātus uz iesmiem - sākot un beidzot ar sieru.
Foto: Publicitātes
2. Pārziež iesmiņus ar olīveļļu.
Foto: Publicitātes
3. Uzkarsē grilu. Grilē iesmiņus, laiku pa laikam apgrozot, līdz siers ir apbrūnējis — 3 līdz 5 minūtes.
Foto: Publicitātes
4. Noņem iesmus no grila un pārliek servēšanas traukā. Pārslaka ar olīveļļu, medu un laima sulu, pārkaisa ar sāli, dekorē ar piparmētru lapām, olīvām, rīvētu laima miziņu un pasniedz.