Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Slinkais rāmens bez vārīšanas

FOTO: Publicitātes

Pagatavot “slinko” rāmenu ir vienkāršāk par vienkāršu – visas sastāvdaļas saliec bļodiņās, pārlej ar verdošu buljonu un 10 minūtes ļauj savilkties garšām. Zupas gatavošanai vari izmantot arī iepriekšējās dienas cepeti, kā arī šašlika vai karbonādes strēmelītes. Ja zupa paredzēta līdzņemšanai, visas sastāvdaļas sarūpēt jau iepriekšējā dienā un saliec burciņā vai citā aizvākojamā traukā.

Skaties, kā deju studijas "Dzirnas" vadītājam Agrim Daņiļevičam veicās virtuvē, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Gallina Blanca".
Foto: Juris Lisovs/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 1 kubiņš liellopa buljona GALLINA BLANCA
  • 2 vārītas olas
  • 1 sauja nevārītu smalko rīsu nūdeļu
  • 1/2 paprikas
  • 1 sauja spinātu
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 tējk. ingvers, rīvēts
  • 2 ēd. k. laima sula
  • 500 ml verdoša ūdens
  • 2 ēd. k. saldās čili mērces
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. sezama eļļas
  • Zaļie lociņi un čili pipari pasniegšanai, sakapāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gaļu ar gaļas āmuriņa plakano pusi viegli saplacina, lai tā būtu aptuveni vienādā biezumā, liek bļodiņa, pārlej ar sojas mērci apmaisa. Ļauj ievilkties.
    Gaļu ar gaļas āmuriņa plakano pusi viegli saplacina, lai tā...

    FOTO: Publicitātes

  2. Pa to laiku olas noloba, pārgriež uz pusēm. Sarkano sīpolu sagriež ļoti plānos pusgredzenos. Papriku sagriež plānās plāksnītēs. Lociņus sakapā. Ingveru nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. No laima izspiež sulu.
    Pa to laiku olas noloba, pārgriež uz pusēm. Sarkano sīpolu s...

    FOTO: Publicitātes

  3. Uzkarsē grilu vai grilpannu, liek cepties vistas fileju, apgrozot, līdz tā ir gatava. Tad gaļu sagriež plānās šķēlēs.
  4. Visas sagatavotās sastāvdaļas, kā arī spinātus un nūdeles, liek piemērota lieluma dziļajās bļodās, pa apli izkārtojot katru produktu atsevišķi. Pievieno sojas mērci, čili mērci un sezama eļļu. Ja zupa paredzēta līdzņemšanai, visas sastāvdaļas liek aizvākojamā burkā vai citā aizvākojamā traukā un ievieto ledusskapī.
  5. Bļodu saturu pārlej ar verdošu, elektriskajā tējkannā uzvārītu ūdeni, kurā izšķīdināts liellopa buljona kubiņš, bļodiņas pārklāj ar attiecīga lieluma šķīvjiem un ļauj nūdelēm uzbriest 10 minūtes.
    Bļodu saturu pārlej ar verdošu, elektriskajā tējkannā uzvārī...

    FOTO: Publicitātes

  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļajiem lociņiem un čili pipariem, samaisa un bauda.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļajiem lociņiem un čili pip...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiploku ziedu pesto

Ķiploku ziedu pesto

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas