Pagatavot “slinko” rāmenu ir vienkāršāk par vienkāršu – visas sastāvdaļas saliec bļodiņās, pārlej ar verdošu buljonu un 10 minūtes ļauj savilkties garšām. Zupas gatavošanai vari izmantot arī iepriekšējās dienas cepeti, kā arī šašlika vai karbonādes strēmelītes. Ja zupa paredzēta līdzņemšanai, visas sastāvdaļas sarūpēt jau iepriekšējā dienā un saliec burciņā vai citā aizvākojamā traukā.
Skaties, kā deju studijas "Dzirnas" vadītājam Agrim Daņiļevičam veicās virtuvē, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Skaties, kā deju studijas "Dzirnas" vadītājam Agrim Daņiļevičam veicās virtuvē, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Gallina Blanca".
Foto: Juris Lisovs/TVNET
Foto: Juris Lisovs/TVNET