Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Aukstā zupa ar skābo krējumu

Foto: Spoki.lv
"Gribēju Jums atgādināt, ka pavasaris vairs nav aiz kalniem, ezeriem, upēm, ielejām un mežiem, bet jau klauvē pie namdurvīm un saka, ka laiks meklēt pa pakšiem produktus aukstās zupas pagatavošanai. Padalīšos ar savu recepti, kur vēsā mierā var iztikt bez kefīrveidīgajiem," tā receptes un foto autors, spoki.lv lietotājs MILLERS.
Pagatavošana
30 min
1. Paķer lielāko katlu, kas pieejams. Man ir laikam kaut kāds 5 litrīgais. Uzliek mazākā katliņā vārīties olas.
2. Tikmēr sāk griezt lokus, dilles, redīsus, gurķus un visu lielajā grāpī iekšā, pieliek bietes visu apmaisa, sagriež desu arī pievieno, noloba un sagriež olas arī liek katlā iekšā.
3. Pievieno krējumu, droši kādu veselu paciņu. Visu samaisa, pievieno sāli kādas divas ēdamkarotes, cukuru pusotru ēdamkaroti, 2 ēdamkarotes etiķa, divas tējkarotes sinepes un vienu tējkaroti mārrutku. Visu samaisa un nogaršo vai ir saldi-sāļi-skābens. Visām garšām jābūt harmonijā, lai nenomāc viena otru.

Lai izdodas!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu