Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā zupa ar skābo krējumu

Aukstā zupa ar skābo krējumu

FOTO: Spoki.lv

"Gribēju Jums atgādināt, ka pavasaris vairs nav aiz kalniem, ezeriem, upēm, ielejām un mežiem, bet jau klauvē pie namdurvīm un saka, ka laiks meklēt pa pakšiem produktus aukstās zupas pagatavošanai. Padalīšos ar savu recepti, kur vēsā mierā var iztikt bez kefīrveidīgajiem," tā receptes un foto autors, spoki.lv lietotājs MILLERS.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ūdens
  • Skābais krējums
  • Dilles
  • Loki
  • Redīsi
  • Olas
  • Marinētas bietes
  • Vārītā desa (var iztikt bez)
  • Gurķi
  • Cukurs
  • Sāls
  • Etiķis 9%
  • Mārrutki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Paķer lielāko katlu, kas pieejams. Man ir laikam kaut kāds 5 litrīgais. Uzliek mazākā katliņā vārīties olas.
  2. Tikmēr sāk griezt lokus, dilles, redīsus, gurķus un visu lielajā grāpī iekšā, pieliek bietes visu apmaisa, sagriež desu arī pievieno, noloba un sagriež olas arī liek katlā iekšā.
  3. Pievieno krējumu, droši kādu veselu paciņu. Visu samaisa, pievieno sāli kādas divas ēdamkarotes, cukuru pusotru ēdamkaroti, 2 ēdamkarotes etiķa, divas tējkarotes sinepes un vienu tējkaroti mārrutku. Visu samaisa un nogaršo vai ir saldi-sāļi-skābens. Visām garšām jābūt harmonijā, lai nenomāc viena otru.

    Lai izdodas!
    Pievieno krējumu, droši kādu veselu paciņu. Visu samaisa, pi...

    FOTO: Spoki.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas