Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Āzijas vista jeb medus cālis

Pagatavošana
25 min
1. Vistas fileju sagriež sev tīkamos gabaiņos.
2. Sakuļ olu.
3. Olā liek iekšā vistu, samaisa. Pieber kartupeļu cieti un visu maisa, līdz gabaliņi aplipuši ar cieti.
4. Pannā sakarsē eļļu un cep gabaliņus no visām pusēm brūnus. Ņem nost un liek uz papīra dvieļa, lai atbrīvotos no liekās eļļas.
5. Sagriež puravu ripiņās. Liek pannā apcepties.
6. Tad pievieno tomātu mērci, sojas mērci un medu. Daudzumi "uz aci", vadoties pēc tā, lai iegūtu sev tīkamāko garšas kombināciju.
7. Kad mērce uzkarsēta, iemaisa vistu, nedaudz pakarsē un pasniedz ar iecienītākajām piedevām un pārber ar sezama sēkliņām.

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu