Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Vistai:
  • 1 vistas fileja
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Eļļa
  • Mērcei:
  • Sojas mērce
  • Tomātu mērce
  • Medus
  • Puravs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas fileju sagriež sev tīkamos gabaiņos.
  2. Sakuļ olu.
  3. Olā liek iekšā vistu, samaisa. Pieber kartupeļu cieti un visu maisa, līdz gabaliņi aplipuši ar cieti.
  4. Pannā sakarsē eļļu un cep gabaliņus no visām pusēm brūnus. Ņem nost un liek uz papīra dvieļa, lai atbrīvotos no liekās eļļas.
  5. Sagriež puravu ripiņās. Liek pannā apcepties.
  6. Tad pievieno tomātu mērci, sojas mērci un medu. Daudzumi "uz aci", vadoties pēc tā, lai iegūtu sev tīkamāko garšas kombināciju.
  7. Kad mērce uzkarsēta, iemaisa vistu, nedaudz pakarsē un pasniedz ar iecienītākajām piedevām un pārber ar sezama sēkliņām.

    Labu apetīti!
    Kad mērce uzkarsēta, iemaisa vistu, nedaudz pakarsē un pasni...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas