Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vārīts, pēc tam apcepts cūkas čingulis jeb stilbs

Foto: Veronika Levša
Lieliski papildinās Ziemassvētku mielasta galdu!
Pagatavošana
160 min
1. Gaļu nomazgā, liek katlā ar visām garšvielām, burkāniem, sīpoliem un ķiploku. Vāra apmēram 2 stundas, varbūt drusku vairāk.
2. Gaļiņu izņem no katla ārā, sajaucu sojas mērci, medu un sinepes kopā, apsmērē visu činguli un cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Sanāca ļoti mīksta gaļiņa
3. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu