Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vārīts, pēc tam apcepts cūkas čingulis jeb stilbs

Vārīts, pēc tam apcepts cūkas čingulis jeb stilbs

FOTO: Veronika Levša

Lieliski papildinās Ziemassvētku mielasta galdu!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas kājas daļa ar kaulu
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Pārsmērēšanai:
  • Sojas mērce
  • Medus
  • Sinepes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Gaļu nomazgā, liek katlā ar visām garšvielām, burkāniem, sīpoliem un ķiploku. Vāra apmēram 2 stundas, varbūt drusku vairāk.
  2. Gaļiņu izņem no katla ārā, sajaucu sojas mērci, medu un sinepes kopā, apsmērē visu činguli un cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Sanāca ļoti mīksta gaļiņa
  3. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas