Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rūjienas salāti

FOTO: Publicitātes

"Rūjienas salāti dzīvo no paaudzes paaudzē. Kad biju maza meitene, tos varēja nopirkt Rūjienas kulinārijā. Tagad - gandrīz katrā Latvijas pilsētas ēstuvē. Šie salāti popularizē Rūjienas vārdu, un, baudot tos, var sajust gurķu pikantumu un kraukšķi, sarkano biešu vieglumu un svaigumu, zaļo zirnīšu nostaļģiju un krāsainību."
Paldies par recepti kulinārei, Valmieras novada pašvaldības uzņēmējdarbības speciālistei Gunai Ķiberei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 videji lielas vārītas bietes
  • 5-6 marinēti gurķi
  • 400 g konservētu zirnīšu
  • Mērcei:
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Bietes un gurķus sagriež kubiņos.
  2. Konservētiem zirnīšiem nolej šķidrumu.
  3. Visas sastāvdaļas liek bļodā.
  4. Gatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.
  5. Pārlej salātiem, samaisa un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Pārlej salātiem, samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas