Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas stilbiņš ar gauda sieru

2005. gada 23. aprīlis
Foto: Marina Kanonoviča
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavo teļa stilbiņus, ierīvē ar garšvielām. Rīsus novāra nedaudz sālītā ūdenī pusgatavus un nokāš. Tomātus applaucē, noņem tiem mizu un pārgriež uz pusēm. Puravus nomazgā, gareniski pārgriež uz pusēm un sagriež 4 cm garos gabalos. 10 minūtes mērcē māla formu, ļauj tai nožūt. Kārtām rindo tajā ēdiena sastāvdaļas, katrai kārtai uzber garšvielas. Virsējā kārtā liek sieru. Formai uzliek vāku un to ievieto iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 C uz apmēram 100-120 minūtēm. Klāt pasniedz svaigus galviņsalātus vai Endiviju salātus. No dzērieniem piedāvā vieglu sarkanvīnu vai stipru baltvīnu.
Uz augšu