Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaisa krāsnī cepti kebabi ar grilētu papriku

Foto: Publicitātes
Gaisa krāsnī gatavoti cūkgaļas kebabi, kas pasniegti ar grilētu papriku ķiploku marinādē. Izcils garšu salikums, kas priecēs ikvienu gardēdi!

Skaties, kā hiphopa māksliniekam Helvijam Fiņķim veicās, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Tefal" un "Vegeta Natur".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Gatavo kebabus, bļodā samīcot visas sastāvdaļas viendabīgā masā, līdz tā turas kopā. Gaļu nostiprina uz koka iesmiņiem (tos sagarina tik garus, lai ērti varētu ievietot gaisa krāsnī).

Foto: Publicitātes
2. Liek kebabus gaisa krāsnī, 200 grādos cep 12 minūtes, tad apgriež un cep vēl 12 minūtes.

Foto: Publicitātes
3. Pa to laiku uz stipri sakarsēta grila vai gāzes plīts degļa apgrozot apcep papriku, līdz tā ir melna no visām pusēm. Papriku nedaudz atdzesē, tad nomizo apdegušo, melno kārtu.

Foto: Publicitātes
4. Sagriež papriku platās, garenās šķēlēs, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un apmaisa.

Foto: Publicitātes
5. Uz šķīvja liek kebabus, blakus marinēto papriku, karoti grieķu jogurta. Dekorē ar kinzas buntīti.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu