Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbja zupa "Ķirbja pārvērtības"

Ķirbja zupa "Ķirbja pārvērtības"

FOTO: Spoki.lv

Kolekcijas: Fotoreceptes
"Rudens uzņēmis apgriezienus, un kur vien skaties, ķirbis rāda savu oranžo dibenu.
Laiks šim bezgodim pārvērsties ķirbju zupā!" saka receptes un foto autors Spoki.lv lietotājs MILLERS.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 viduvēja ķirbja
  • 2 burkāni
  • 2 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • "Dzintara" kausētais siers
  • Baltmaize
  • Ķirbja sēkliņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Šis un tas, kas vajadzīgs zupas tapšanai.
    Šis un tas, kas vajadzīgs zupas tapšanai.

    FOTO: Spoki.lv

  2. Ķirbis tiek pārgriezts uz pusēm un vēl uz pusēm, un vēl uz pusēm, un vēl uz pusēm... Vārdsakot, vajag ķirbja daiviņas. Izņem mīksto ķirbja viduci un, ar kartupeļu mizojamo nazi ,nomizo ķirbi (izdodas, ja ķirbja miza ir plāna).
    Ķirbis tiek pārgriezts uz pusēm un vēl uz pusēm, un vēl uz p...

    FOTO: Spoki.lv

  3. Čop, čop, čop pārējās sastāvdaļas. Burkānu sarīvē, kartupeļus un sīpolus sagriež.
    Čop, čop, čop pārējās sastāvdaļas. Burkānu sarīvē, kartupeļu...

    FOTO: Spoki.lv

  4. Katla apakšā nedaudz ūdeni ielej un ieliek plunčāties kartupeļus, uguni apakšā, lai šiem siltāk.
    Katla apakšā nedaudz ūdeni ielej un ieliek plunčāties kartup...

    FOTO: Spoki.lv

  5. Uz pannas apcep sīpolus, pievieno burkānus un ķiplokus un turpina cept, pievieno garšvielas. Ielej pannā glāzi ar ūdeni un uzliek pannai vāku, lai viss sautējas.
    Uz pannas apcep sīpolus, pievieno burkānus un ķiplokus un tu...

    FOTO: Spoki.lv

  6. Tā, kartupelim parādās putiņas un sāk jau nedaudz vārīties, laiks pievienot ķirbi. Ķirbis sagriezts kubiciņos pievienojas kartupeļiem (ūdeni nelej klāt).
  7. Apmaisa pannas saturu un pieliek klāt kartupeļiem un ķirbim.

    Tagad jāpavāra tik ilgi, kamēr ķirbis paliek mīksts.
    Apmaisa pannas saturu un pieliek klāt kartupeļiem un ķirbim....

    FOTO: Spoki.lv

  8. Tikmēr sagriež baltmaizi kubiciņos un izkārto uz pannas un cepampapīra likšanai cepeškrāsnī.
    Tikmēr sagriež baltmaizi kubiciņos un izkārto uz pannas un c...

    FOTO: Spoki.lv

  9. Ķirbju sēklas var uzbērt uz atsevišķas pannas vai kopā ar baltmaizi. Ieliek krāsnī un cep 170 grādos, kamēr baltmaize skaisti brūna.
    Ķirbju sēklas var uzbērt uz atsevišķas pannas vai kopā ar ba...

    FOTO: Spoki.lv

  10. Saber sacepto rezultātu trauciņos, lai var pievienot zupai kādu daudzumu vēlas.
    Saber sacepto rezultātu trauciņos, lai var pievienot zupai k...

    FOTO: Spoki.lv

  11. Ķirbis tikmēr palicis mīksts un var visu sablendēt vienmērīgā masā. Te gan ļoti uzmanīgi, šis tas var šļakstīties un zupas saturs ir ļoti karsts.
    Ķirbis tikmēr palicis mīksts un var visu sablendēt vienmērīg...

    FOTO: Spoki.lv

  12. Pie sablendētās masas pievieno "Dzintaru" un kārtīgi samaisa. Pēc tam zupu uzliek uz uguns tik ilgi līdz uzmet burbuli. Zupa gatava!

    Labu apetīti!
    Pie sablendētās masas pievieno "Dzintaru" un kārtīgi samaisa...

    FOTO: Spoki.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas