Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Sālītas sēnes ar dillēm un upeņu lapām

Sālītas sēnes ar dillēm un upeņu lapām

FOTO: Publicitātes

Ja, atskrūvējot burciņu liekas, ka ir par sāļu, sēnes pirms ēšanas atliek vien noskalot.
Receptes un foto autore: Inese Jacino
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sēnes
  • Upeņu lapas
  • Dilles
  • Sāls
  • Etiķis 9%
  • Eļļa
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Rudens sēnes, kā piemēram, vilnīšus, cūcenes, alksnenes u.t.t notīra un vāra 2 ūdeņos.
  2. Tad bļodā saplēš gabaliņos upeņu lapas un dilles. Saber labi daudz sāli klāt.
  3. Sēnes, kad otrreiz novārītas, noskalo, nospiež un beru bļodā pie zaļumiem. Samaisa visu.
  4. Burkas izmazgā ar sodu. Liek visu burkās. Tad leju virsū atdzisušu, remdenu ūdeni, kuram pēc garšas pievienots sāls un nedaudz etiķis. Salej, lai nav gaisa burbulīšu.
  5. Tad liek marli pa virsu un uzlej marlei eļļu drusku, lai nepelē, tad skrūvē novārītus vāciņus.

    Lai labi garšo!
    Tad liek marli pa virsu un uzlej marlei eļļu drusku, lai nep...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas