Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Marinētas gailenes

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Gailenes ne tikai var notiesāt gardās mērcēs un likt saldētavā, bet arī marinēt. Gardi bez gala!
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gailenes
  • 0,5 l burciņai:
  • 1 tējk. rupjā sāls
  • 2 tējk. cukura
  • 1 ēd. k. esences
  • 1 tējk. sinepju graudi
  • Melnie pipari
  • Lauru lapa
  • Ķiploks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Burciņā ber norādītos daudzumus. Melnos piparu graudus, lauru lapu, ķiplokus pēc saviem ieskatiem.
    Burciņā ber norādītos daudzumus. Melnos piparu graudus, laur...

    FOTO: Publicitātes

  2. Burciņā pie visām piedevām liek novārītas gailenes, aplej ar novārītu verdošu ūdeni un liek pasterizēt 7-10 minūtes.
    Burciņā pie visām piedevām liek novārītas gailenes, aplej ar...

    FOTO: Publicitātes

  3. Tad aizvāko, pašūpina, lai cukurs ar sāli labi samaisās, liek otrādi uz vāciņa un gaida līdz pilnīgai atdzišanai.

    Lai labi garšo!
    Tad aizvāko, pašūpina, lai cukurs ar sāli labi samaisās, lie...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas