Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Marinētas gailenes

Foto: Receptes.lv
Gailenes ne tikai var notiesāt gardās mērcēs un likt saldētavā, bet arī marinēt. Gardi bez gala!
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Pagatavošana
20 min
1. Burciņā ber norādītos daudzumus. Melnos piparu graudus, lauru lapu, ķiplokus pēc saviem ieskatiem.
Foto: Publicitātes
2. Burciņā pie visām piedevām liek novārītas gailenes, aplej ar novārītu verdošu ūdeni un liek pasterizēt 7-10 minūtes.
Foto: Publicitātes
3. Tad aizvāko, pašūpina, lai cukurs ar sāli labi samaisās, liek otrādi uz vāciņa un gaida līdz pilnīgai atdzišanai.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu