Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzirkstošais ābolu "šampanietis"

FOTO: Shutterstock.com

Gards un veldzējošs dzirkstošais padzēriens, ko var pagatavot no ābolu mizām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg ābolu mizu
  • 6 l ūdens
  • Citrona miziņa
  • 100 g rozīnes
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Svaigas ābolu mizas noskalo, aplej ar verdošu ūdeni, pieliek citrona miziņu, atstāj apsegtā traukā 3—4 dienas istabas temperatūrā.
  2. Pēc tam nokāš, pieliek cukuru. Salej pudelēs, katrā ieliekot 6—8 rozīnes, stingri aizkorķē, glabā stāvus vēsā vietā.
  3. Lietot var jau pēc 3—4 dienām.

     Lietot var jau pēc 3—4 dienām.

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas