-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Dzērieni
-
>
Dzirkstošais ābolu "šampanietis"
Gards un veldzējošs dzirkstošais padzēriens, ko var pagatavot no ābolu mizām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 kg ābolu mizu
-
6 l ūdens
-
Citrona miziņa
-
100 g rozīnes
-
Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Svaigas ābolu mizas noskalo, aplej ar verdošu ūdeni, pieliek citrona miziņu, atstāj apsegtā traukā 3—4 dienas istabas temperatūrā.
-
Pēc tam nokāš, pieliek cukuru. Salej pudelēs, katrā ieliekot 6—8 rozīnes, stingri aizkorķē, glabā stāvus vēsā vietā.
-
Lietot var jau pēc 3—4 dienām.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs