Sākums > Receptes > Konservējumi

Tomātu - ābolu salāti "Fantomass" bez pasterizēšanas

2021. gada 24. augusts
Foto: Shutterstock.com
Pikantie tomātu- ābolu salāti ziemā būs kolosāla piedeva gaļas ēdieniem, mērcēm, zupām un sautējumiem. Bet tikpat labi to var ēst tāpat vien, ķeksējot no burciņas ar karoti.
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus samaļ gaļas mašīnā vai sablendē (ķiplokus samaļ vai sablendē atsevišķi).

2. Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā dārzeņus (izņemot ķiplokus) un uz karsē uz lēnas uguns 20 minūtes, kopš masa sāk burbuļot.
3. Pievieno medu vai cukuru, sāli, iemaisa un karsē vēl 5 minūtes. Tad pievieno etiķi, ķiplokus, iemaisa un nogriež liesmu.
4. Karstu lej tīrās burkās, aizvāko, satin segās un atdzesē.

Labu apetīti
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu