Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomātu - ābolu salāti "Fantomass" bez pasterizēšanas

Tomātu - ābolu salāti "Fantomass" bez pasterizēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Kolekcijas: Veģetārās
Pikantie tomātu- ābolu salāti ziemā būs kolosāla piedeva gaļas ēdieniem, mērcēm, zupām un sautējumiem. Bet tikpat labi to var ēst tāpat vien, ķeksējot no burciņas ar karoti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg tomāti
  • 1 kg āboli (bez serdēm un mizām)
  • 0.5 kg sīpoli
  • 1 kg burkāni
  • 1 kg paprikas
  • 2 čili pākstis
  • 4 g ķiploka galvas
  • 2/3 glāze/s medus vai cukura
  • 1 glāze/s eļļas
  • 1 glāze/s ābolu etiķa
  • 50 g sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visus dārzeņus samaļ gaļas mašīnā vai sablendē (ķiplokus samaļ vai sablendē atsevišķi).

  2. Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā dārzeņus (izņemot ķiplokus) un uz karsē uz lēnas uguns 20 minūtes, kopš masa sāk burbuļot.
  3. Pievieno medu vai cukuru, sāli, iemaisa un karsē vēl 5 minūtes. Tad pievieno etiķi, ķiplokus, iemaisa un nogriež liesmu.
  4. Karstu lej tīrās burkās, aizvāko, satin segās un atdzesē.

    Labu apetīti
    Karstu lej tīrās burkās, aizvāko, satin segās un atdzesē....

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas